Le Buisson

Le Buisson

Moto Special

Moto Special

Interesseert het plezier van rijden door schilderachtige landschappen en het bedwingen van uitdagende wegen u? Zoek niet verder! Wij zijn gepassioneerde motorliefhebbers met jarenlange ervaring, en we kunnen u onvergetelijke tochten voorstellen door de prachtige regio’s van de Ardennen (België), Luxemburg en het schitterende Eifelgebied in Duitsland.

Bij Le Buisson begrijpen we de behoeften van motorliefhebbers. We bieden een scala aan services en faciliteiten om uw verblijf buitengewoon te maken:

Onze garage en carport bieden gemoedsrust, wetende dat uw motor beschermd is. We hebben gereedschap om kleine onverwachte problemen op te lossen. Of het nu gaat om het aanpassen van de bandenspanning, tanken of het een boost geven aan uw batterij, we hebben alles voorbereid. Voor grotere problemen bevinden zich twee motordealers in de buurt. Bij slecht weer hebben we een ruimte waar u uw kleding kunt laten drogen. Uw uitrusting kan in deze ruimte blijven, zodat u niet alles naar uw kamer hoeft te dragen. We zijn meer dan bereid om aangepaste routes voor uw GPS te maken, ongeacht het merk, gebaseerd op uw voorkeuren en interesses. We vinden het leuk om onmisbare bezienswaardigheden en verborgen juweeltjes in onze standaardroutes op te nemen, zodat u het beste van onze regio kunt ontdekken. Of u nu alleen op avontuur gaat of met een groep vrienden, Le Buisson biedt u het comfort van onze faciliteiten, het gemak van onze diensten en onze expertise.

Neem vandaag nog contact met ons op om uw motoruitje in de Hoge Ardennen te plannen. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen en onze passie voor het rijden met u te delen.

Goede reis!